Online Player

De broers Ed en Herbert Schrama hebben software gemaakt, zodat je met jouw computer Gunzi tegen onze server kunt spelen. Met deze software kun je ook online tegen elkaar spelen. Helaas is er nog geen app voor de telefoon.

Voor de regels van het spel Gunzi ga je naar      of Uitleg met tekst en plaatjes

Wanneer je, gratis en zonder reclame, tegen de server wilt spelen of tegen een andere speler die online is, download dan de player (= gemaakt voor Windows) via onderstaande link.

setupGunzi     

Open daarna het: GunziSetup.exe  bestand om de player te installeren.

Het kan zijn dat je computer een melding geeft dat hij de uitgever niet vertrouwt. Ik hoop dat je je hier niet door laat afschrikken.

Wij hebben geen authenticode van Microsoft.

Wij zouden voor deze code $289,- per jaar moeten betalen, enkel om te voorkomen dat zij de melding “onbekende uitgever” niet meer geven. Dat is natuurlijk een slimme manier om jezelf geld toe te eigenen, maar wij gebruiken dat liever voor de ontwikkeling van het spel.

Bovendien kan je altijd, wanneer je het niet vertrouwt, het GunziSetupexe bestand zelf even scannen met jouw beveiligingssoftware.

Wij verstrekken het gratis , omdat wij van mening zijn dat een denkspel goed voor de ontwikkeling van een kind is (en om volwassenen scherp te houden).

Hier de instructies hoe je de software installeert en hoe je online tegen de server speelt.

Een reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *